Životinjsko carstvo

Daleko od grada, na ogromnom prostranstvu, pruža se najveće i najlepše životinjsko carstvo na svetu. U tom životinjskom carstvu postoje sve životinje, čak i one koje su do sada stanovale samo u našoj mašti.
Veliko carstvo obuhvata šume, planine, savane, mora, reke i sve drugo što ima jedno ozbiljno i pravo carstvo. Mnogo kraljevina postoji u našem carstvu, a gde su kraljevine tu su kraljevi, kraljice i njihova deca princeze i prinčevi. e mail dstankovic011@gmail.com

уторак, 16. август 2011.

Uzbuna među decom

Jutros rano, pre svitanja, car je napisao ,,NAREDBU,,: Ja lav, car svih životinja, NAREĐUJEM svoj deci, u svim kraljevstvima da do početka školske godine MORAJU da pročitaju tri knjige. Jedna mora da bude knjiga pesama a dve knjige moraju da budu priče ili roman. Kada pročitaju knjige MORAJU da ih prepričaju svojim drugarima i roditeljima. Naredba stupa na snagu odmah i mora se primenjivati.
Kada su se deca jutros probudila, prvo što su videli i čuli je careva naredba. Nije im bilo drago ali naredbe postoje da bi se slušale. Oni snalažljivi su i ovo iskoristili za igru i već su smislili takmičene koje se zove: Ko je pročitao najviše knjiga? Nagrade je obezbedio carski dvor. Eto to se danas dogodilo u životinjskom carstvu.

Нема коментара:

Постави коментар